Help mee als bedrijf

Word bedrijfsvriend

U kunt de Stichting Vrienden ADRZ met uw bedrijf op verschillende manieren steunen. Helpt u ons om méér mogelijk te maken voor patiënten van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis. U kunt eenmalig doneren of bedrijfsvriend van de Stichting Vrienden ADRZ worden. Hierdoor versterkt u uw imago als sociaal betrokken en maatschappelijk verantwoord bedrijf (ook intern) en vergroot u uw naamsbekendheid.

Enthousiast geworden? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Samenwerkingsvormen

Laat uw maatschappelijke betrokkenheid zien en steun de Stichting Vrienden ADRZ.

Samen met u zoeken we naar de optimale samenwerkingsvorm voor uw situatie. Enkele voorbeelden:

Eenmalige samenwerking:
  • eenmalige gift;
  • fondsenwervend (sport)evenement of bedrijfsfeest;
  • sponsoring van een specifiek project van de Stichting Vrienden ADRZ.

Structurele samenwerking:
  • bedrijfsvriendschap;
  • sponsoring van specifieke projecten;
  • steun in natura voor projecten;
  • fonds op naam.

Fiscale aspecten van bedrijfsgiften

Giften aan een maatschappelijke instelling of een goed doel kunnen onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar zijn. Eén van de voorwaarden is dat het goede doel een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) moet zijn. De Stichting Vrienden ADRZ is zo’n ANBI.

Help mee!

Maak uw bedrijfsdonatie over op rekeningnummer 15.99.83.266

t.n.v. Stichting Vrienden ADRZ, onder vermelding van ‘Bedrijfsdonatie’, dit kan natuurlijk ook online.

Doneer ook!

help mee als particulier