Word donateur en steun De Stichting Vrienden ADRZ. Dat kan al voor € 25,- per jaar. Als donateur helpt u mee om extra voorzieningen in het ziekenhuis te realiseren en het verblijf van de patiënt prettiger te maken.

Helpt u ons om méér mogelijk te maken voor patiënten van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis.

U kunt de Stichting Vrienden ADRZ met uw bedrijf op verschillende manieren steunen. U kunt eenmalig doneren of bedrijfsvriend van de Stichting Vrienden ADRZ worden. Hierdoor versterkt u uw imago als sociaal betrokken en maatschappelijk verantwoord bedrijf (ook intern) en vergroot u uw naamsbekendheid.

meer informatie over bedrijfsdonatie

Enthousiast geworden? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

meer informatie over particuliere donatie

Help dus mee om méér mogelijk te maken voor patiënten van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis. De Stichting Vrienden ADRZ is financieel volledig afhankelijk van de giften van particulieren, bedrijven en fondsen. Klik op "lees meer" en doneer online via het donatieformulier.