header01_s1 header02 header03 header04

Kinderpoli ADRZ Goes opgeknapt

Dinsdag 23 september 2014 werd de kinderpoli van het ADRZ in Goes feestelijk heropend. De officiële openingshandeling werd verricht door jonge dansers van Kunsteducatie Walcheren.

 

De wachtkamer en behandelkamer hebben vrolijke kleuren en nieuw meubilair gekregen en de kamers zijn voorzien van nieuw spelmateriaal. Op de wanden van alle ruimtes zijn vrolijke afbeeldingen aangebracht. Voor de oudere kinderen en de ouders is er een leestafel met twee iPads.

 

 

Jaarlijks bezoeken ruim 6500 kinderen de kinderpoli in Goes. Een groot aantal van hen heeft afspraken met ver­schillende specialisten, zodat zij wat langer in de wacht­ruimte moeten verblijven. Het team van de Kinderpoli bestaat uit twaalf kinderart­sen, een orthopedagoog, medische secretaresses, kinder­verpleegkundigen, een longverpleegkundige, een diabetes­verpleegkundige en psychologisch medewerkers. De in­grijpende opknapbeurt is mogelijk gemaakt door de Stich­ting Vrienden ADRZ. Stichting DaDa stelde een aanzien­lijk bedrag ter beschikking.