Ambassadeurs

Onze ambassadeurs:

Kathrin Ginsberg, directeur CBK Centrum voor Beeldende Kunst

Een goed ziekenhuis in de buurt lijkt een vanzelfsprekend gegeven. Niets is minder waar. Hier moet je aan blijven werken zeker ook als je fit en vitaal bent. Op het moment dat er iets gebeurt met de mensen die je lief hebt of met jezelf is het zo belangrijk dat er bekwame mensen zijn die je goed opvangen en de middelen hebben om je te helpen in een prettige omgeving. De Stichting Vrienden van het ADRZ doet er alles aan om dit mogelijk te maken en waar nodig beter te maken. Dit streven ondersteun ik van harte.

Adrienne Klein - Zoutendijk, manager Uitvaartzorg Zeeland

Ik ben ambassadeur van St. Vrienden ADRZ omdat ik het heel belangrijk vind dat mensen die ziek zijn, naast medische zorg, ook in een zo goed mogelijke omgeving behandeld kunnen worden. Daar levert de stichting, door steeds weer nieuwe projecten, een belangrijke bijdrage aan.

Resy van Loon, adviseur adviesbureau BOZ

Het is een eer om ambassadeur van de Stichting Vrienden ADRZ te mogen zijn. Vanuit persoonlijke ervaringen weet ik dat het verblijf in een ziekenhuis niet echt prettig is. Je slaapt in een vreemd bed; je bent hulpbehoevend etc. Het personeel doet haar uiterste best. Dan zijn het die extra voorzieningen die het verblijf aangenamer kunnen maken. En dat is nu precies waar de stichting zich voor inzet. Ik draag daar graag als ambassadeur mijn steentje aan bij.

Karen van Middendorp, relatiebeheerder Monuta Zeeland

Via het Monuta Charity Fund ben ik in aanraking gekomen met de Vrienden van ADRZ! Een prachtige stichting met nog mooiere projecten. Ik sta hier 100% achter en ben trots dat ik deze boodschap uit mag dragen. Hopelijk volgen er nog veel mooie samenwerkingen die veel (zieke) mensen kunnen helpen.

Prof. dr. Barbara Oomen, dean University College Roossevelt

Ik ben ambassadeur van de Stichting Vrienden van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis omdat ik de Stichting een warm hart toedraag. De Stichting doet goed werk. Het is al heel vervelend als je in het ziekenhuis moet worden behandeld of wordt opgenomen. Ik moet er niet aan denken dat een van mijn kinderen in het ziekenhuis belandt. Wat is het dan fijn dat bv. de kinderpoli verbeterd is of de afdeling door de inzet van de Stichting.

Prof. dr. Pieter Vierhout, president Regieraad Kwaliteit en Zorg,voorzitter Raad Ambulancezorg Nederland, voorzitter Raad van Commissarissen Zeelandcare,

voorzitter RvA Hyperbaar Centrum Zeeland.

Graag wil ik door het vertrouwen in kwaliteit, veiligheid en gastvrijheid binnen het ADRZ uit te dragen, de zorg binnen het ADRZ uitbreiden en daardoor de ziekenhuiszorg in Zeeland zeker stellen.