10.000 euro voor Moeder - Kind centrum Adrz

De Stichting Vrienden Adrz ontvangt een cheque van 10.000 euro van Stichting DaDa voor het nieuwe Moeder & Kind centrum Adrz Goes.

Vrijdag 15 juni jl. nam Carla van Tilburg de cheque in ontvangst.

Stichting DaDa wil bijdragen aan een betere zorg voor kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland.

Een no-nonsens maatschappelijk betrokken Stichting die door de inzet van de vele betrokkenen ongelooflijk veel realiseert.

Met de DaDa-loop haalde de stichting een mooi bedrag op dat werd verdeeld onder een aantal ziekenhuizen en medische instellingen.

Het Adrz was een van de gelukkigen en kreeg een cheque van 10.000 euro.

Door de jaren heen heeft het Stichting Vrienden Adrz een goede relatie opgebouwd met Stichting DaDa.

Dat resulteerde in een prachtige giften:

• een bijdrage voor de verbouw van de kinderpoli in het Adrz Goes;
  • de DaDa knuffel als ‘operatiemaatje’ voor kinderen die een operatie moeten ondergaan;
  • webcams bij de couveuses zodat ouders en grootouders thuis mee kunnen kijken in de couveuse
  • en nu 10.000 euro voor het nieuwe Moeder & Kind centrum